
لوله آتشخوار دسته ای از لوله های فولادی با جنس آلیاژ خاص می باشد که جهت استفاده در محیط های صنعتی و برای تحمل حرارت و فشار بالا تولید شده اند. این لوله باید تحمل حرارت را تا حداقل 450 درجه سانتی گراد داشته باشد.
در حقیقت این تجهیزات که از جمله لوله های بدون درز می باشند، از ترکیباتی همچون عناصر کربن و منگنز ساخته شده است. بیاد داشته باشید که با ایجاد تغییراتی در میزان کربن این تجهیزات، خاصیت انعطاف پذیری بیشتری را به لوله آتشخوار اضافه کرده و کاربردها و استفاده های آن را گسترش دهید.
لوله مانیسمان آتشخوار برای ساخت دیگ بخار، مبدل حرارتی، منابع تحت فشار همچون منبع کویل دار و هر جایی که فشار و حرارت با هم توأم گردد، استفاده می شود. نکته ای که باید به آن توجه داشت، این است که لولههای آتشخوار فقط در شرایط تبدیل حرارت به صورت مبدل کاربرد داشته و در صنعت کاربرد نسوز ندارد و در صورتی که داخل لوله سیال آب جریان نداشته باشد، لوله آتشخوار نمی تواند حرارت مشعل را تحمل کند.
اگر می خواهید در مورد لوله آتشخوار اطلاعات بیشتری داشته باشید با ما همراه باشید.
لوله آتشخوار بدون درز چیست؟
لوله بدون درز لوله ای است که همان طور که از نام آن مشخص می باشد در ساخت آن از هیچ گونه درز جوشی استفاده نشده و اصطلاحا به آن مانیسمان می گویند.
در تولید لوله های مانیسمان از مکانیزمی استفاده می شود که باعث ایجاد سوراخ در یک شمش میشود. امروزه سنبه کاری چرخشی و نورد لوله از متداول ترین روش های تولید لوله آتشخوار مانیسمان می باشد. این فرایند تولید با مراحلی نظیر:
- گرمایش شمش استوانه فولادی
- سوراخ دار نمودن شمش ها
- پرداخت سطوح
- و البته تعیین سایز بندی لولهها
همراه خواهد بود.
لوله درز دار چیست؟
لوله های درز دار با استفاده از ورق فولادی و سپس جوشکاری آن تولید می شود. از این نوع لوله برای انتقال گاز، بخار، آب و سایر سیالات در فشار متوسط استفاده می شود. لوله های درز دار، در دسترستر بوده و در زمان کمتری فراهم می شوند. ضخامت دیواره در لوله های درز دار یکنواخت و پیوسته تر است، چرا که از ورق های فولادی با ضخامت یکپارچه تولید می شود. همچنین سطح داخلی لوله های درز دار قابل کنترل می باشد، در صورتی که در لوله های مانیسمان این قابلیت وجود ندارد.
پیشنهاد میکنیم هنگامی که با سیالات اسیدی کار میکنید، به سراغ لوله های درزدار نروید. چراکه احتمال رسوب گذاری لوله های درزدار، نزدیک به 100 درصد است!!. درسوی مقابل، لوله آتشخوار میتواند عملکرد مناسبی در برابر اینگونه سیالات پرنفوذ داشته باشد.
لوله های درز دار از قطر نامی 2/1 تا 120 اینچ در ضخامت های مختلف و معمولا در شاخه های 6 متری تولید می شوند. لوله های سیاه درز دار بر اساس محیط و کاربرد آن ها سطوح بیرونی متفاوتی دارند که در این بین لوله های گالوانیزه به دلیل مقاومت در برابر خوردگی و کاربرد گسترده در آبرسانی برای ما شناخته شده تر است.
ویژگیهای لوله آتشخوار بدون درز
بدون درز بودن لوله آتشخوار از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، ولی در برخی از موارد مشاهده شده است که به دلیل استفاده از آلیاژ های نامناسب در ساخت این نوع از لوله ها حوادث مختلفی روی داده است. به طور کلی، این نوع از لوله ها باید توانایی تحمل فشار و حرارت تولید شده توسط دستگاه هایی که از این لوله ها در ساخت آن ها استفاده شده است را داشته باشند و نباید از لوله های نامناسب در ساخت این دستگاه ها استفاده کرد. بنابراین، مطابق بودن کیفیت و مشخصات لوله با میزان فشار و دمای ایجاد شده توسط دستگاه ها و فرآیند های مختلف اصلی ترین ویژگی این لوله ها محسوب می شود و نباید از آن چشم پوشی کرد.
ویژگی دیگر لولههای آتشخوار، استاندارد بالا و با کیفیت بودن آن ها می باشد. برای افزایش کیفیت این نوع لوله ها باید نکاتی از جمله شیوه ساخت لوله، جوشکاری مناسب، اجرای آزمون های کنترل کیفیت رعایت شود.
توجه داشته باشید که برای تولید دستگاه های فرآیندی، به هیچ عنوان از لوله آتشخوار ارزان و بی کیفیت استفاده نشود.
تفاوت لوله بدون درز و درز دار
به طور کلی انواع روش تولید لوله فولادی به دو دسته لوله بدون درز و درز دار تقسیم بندی می شوند. در همین رابطه به نکات زیر توجه نمایید:
- لوله فولادی بدون درز در اصطلاح به لوله مانیسمان یا سیم لس معروف هستند. در فرایند تولید این دسته از محصولات از روش جوش استفاده نمی شود، به این صورت که برای تولید از مقاطع فولادی اعم از شمش استفاده می شود و پس از حرارت، کشش و سایر فرایند ها به لوله فولادی تبدیل می گردد.
- همچنین ماده اولیه لوله مانیسمان نیز با لوله درز دار تفاوت دارد. این در حالی است که در فرایند تولید لوله درزدار پس از برش ورق و شکل دهی آن، از جوشکاری نیز استفاده می شود.
- بطورکلی کیفیت تولید و مواد اولیه لوله بدون درز نسبت به لوله سیاه درز دار بهتر می باشد. همچنین قیمت لوله فولادی نیز در هر دو روش متفاوت است.
- لوله آتشخوار مانیسمان در مقایسه با لوله های درز دار هم سایز که متریال یکسانی نیز دارند، 20 درصد فشار بیشتری تحمل می کند. بایستی بدانید که لولههای درز دار، درز جوش قابل رویتی دارند که موجب نگرانی خیلی از کاربردان میشود.
- در لوله های درز دار ناهمگونی های چکش خواری و متریالی در ناحیه ای که درز جوش ایجاد می شود، وجود دارد که این ناهمگونی در لوله های بدون درز مشاهده نمی شود.
- مزیت دیگر لوله آتشخوار بدون درز نسبت به لوله های درز دار این است که این لوله ها مقاومت خوردگی بیشتری دارند، چرا که پتانسیل ایجاد ناخالصی در این لوله ها کمتر است.
- برخلاف لولههای درزدار، لوله های بدون درز نیازمند تست جوشکاری می باشند.
در واقع می توان گفت لوله بدون درز برای کاربردهای حساس، انتخابی مناسب تر هستند. جدول زیر می تواند راهنمای مناسبی برای تصمیم گیری در انتخاب لولههای بدون درز و درزدار باشد:
ویژگی ها | لوله های بدون درز | لوله های درز دار |
زمان تولید کمتر | ü | |
تلرانس ابعاد بهتر | ü | |
یکنواختی ضخامت | ü | |
هزینه کمتر | ü | |
در دسترس بودن | ü | ü |
کاربرد فشار بالا | ü | |
دیواره ضخیم | ü | |
جایگزین شدن برای سایر لوله ها | ü |
خرید لوله آتشخوار مناسب
ملاک انتخاب و خرید لوله آتشخوار مناسب، میتواند یکی از پارامترهای زیر باشد:
- بدون درز بودن
بهترین نوع لوله آتش خوار، نوع بدون درز آن است. لوله بدون درز آتشخوار، باتوجه به عدم داشتن درز و شکاف، دچار نشتی نمیگردد. بهترین نوع لوله بدون درز در دسته لوله های فولادی، مانیسمان است. لولهها در محل اتصال باید به درستی جوشکاری شده باشند که جوشکاری نوع شیاری برای اتصال سر به سر لوله ها می تواند انتخاب خوبی باشد.
- دارای انعطاف پذیری بالا
مهمترین ویژگی مورد توجه در لوله های بدون درز آتشخوار، قابلیت انعطافپذیری آن ها است. لوله آتشخوار باید قابلیت انبساط و انقباض بالا داشته باشد تا هنگام عبور سیالات داغ دچار ترکیدگی نشود. همچنین اگر قابلیت انعطاف پذیری نداشته باشند، در صورت خمکاری در زاویههای مختلف احتمال بریده شدن و آسیب آنها وجود دارد.
- استفاده صحیح از عنصر کربن و منگنز
برای ساخت لوله آتشخوار از دو عنصر کربن و منگنز استفاده می شود که باید با آهن به طور دقیق و میزان صحیح ترکیب شود. اگر این ترکیب به درستی انجام نشود، از کیفیت لولههای تولید شده کم میشود. در نتیجه احتمال شکستگی، ترکیدگی آن و بروز خطر افزایش مییابد.
- کیفیت بالا
نحوه ساخت لوله، جوشکاری مناسب و انجام تستهای کنترل کیفیت، در میزان مرغوبیت محصول نهایی تاثیرگذار است. بنابراین از استفاده از لولههای بی کیفیت، شدیداَ پرهیز کنید!
- قابلیت ضد زنگ بودن
لوله آتشخوار باید ضد زنگ باشد. چرا که از این لولهها برای اتصال مایعات داغ و سیالات استفاده می شوند که در طولانی مدت ممکن است دچار زنگ زدگی شوند. برای رفع این مشکل باید از پوششهای چند گانه و آبکاری شده استفاده شود. بخصوص در محل اتصال لوله با لولههای دیگر، همواره امکان زنگ زدگی بیشتر است و باید با لایههای پوششی ضدآب، مقاوم گردد.
رابطه ضخامت لوله آتشخوار با میزان تحمل فشار
لولهها در ضخامت های متنوع و برای عبور میزان مشخصی از سیالات طراحی و تولید می شوند. دلیل وجود ضخامت های مختلف در این نوع لوله ها، متفاوت بودن نوع سیالات برای انتقال است، هر نوع سایز و ضخامت لوله آتشخوار، برای یک نوع مایع تولید شده است. بنابراین با توجه به نوع سیال، میزان فشار و حرارتی که لوله قرار است تحمل کند، ابعاد و ضخامت آن را انتخاب کنید. بهعنوان مثال برای انتقال مایعات با حرارت بالا، از لولههای آتشخوار با ضخامت پایین استفاده نکنید.
انواع لوله آتشخوار
لولههای آتشخوار بر اساس نوع استاندارد تولید و آلیاژهای متفاوتی که در ساخت آنها مورد استفاده قرار می گیرد به چهار دسته تقسیم می شوند.
لوله آتشخوار با استاندارد ST35.8 DIN 17175 و آلیاژ ۰۳۰۵/۱
در این نوع لولهها به میزان ۰.۱۷ تا ۰.۱۹ درصد کربن و ۰.۵۵ تا ۰.۸۰ درصد منگنز استفاده شده است و توانایی تحمل دمای ۵۸۰ درجه سانتی گراد را دارا می باشد. فشار ۲۵ بار حداکثر فشاری است که این لوله توانایی تحمل آن را دارد.
لوله آتشخوار با استاندارد ST45.8 DIN 17175 & DIN 2448 و آلیاژ ۰۴۰۵/۱
این نوع از لولهها آتشخوار دارای ۰.۲۰ تا ۰.۲۲ درصد کربن و ۰.۵۵ تا ۰.۶۵ درصد منگنز می باشد و توانایی تحمل دما تا ۵۳۰ درجه سانتی گراد را دارا است. همچنین، حداکثر فشار قابل تحمل برای این لوله برابر با ۳۰ بار عنوان شده است.
لوله آتشخوار با استاندارد ASME SA 192 DIN 17175 و آلیاژ ۰۳۰۵/۱
این نوع از لوله آتشخوار دارای ۰.۱۸ تا ۰.۲۰ درصد کربن و ۰.۴۵ تا ۰.۷۰ درصد منگنز می باشد و توانایی تحمل دما تا ۵۵۰ درجه سانتی گراد را دارا است. همچنین، حداکثر فشار قابل تحمل توسط این مدل پایپ ها، ۲۷ بار می باشد.
لوله آتشخوار با استاندارد ASTM A179 Boiler Tube و شماره آلیاژ ۱٫۰۳۰۵
اینگونه مدلهای لوله مانیسمان آتشخوار، عملکردی بسیار عالی در انواع مبدل حرارتی دارند. چراکه دارای ترکیبی متشکل از «0.16 الی 0.18 % کربن» و «0.5 الی 0.7 % منگنز» می باشد. از آنجایی که در مبدلهای گرمایی همواره فشار و حرارت زیادی در سیالات مشاهده میشود، لذا این تجهیزات خاصیت مقاومت قابل توجهی دارند. بایستی بدانید که لوله آتشخوار ASTM A179 Boiler Tube میتواند فشارهای وارده تا 15 بار را تحمل کند. همچنین قابلیت تحمل تا 535 درجه سانتیگراد حرارت سیالات را دارند. (سیالاتی که از درون لولهها گذر میکنند)
میزان کربن پایین بکار رفته در این لولهها، کار برشزنی این تجهیزات را راحت نموده است. ضمناَ در دهانههای بیش از 10 سانتیمتر این مدل لوله مانیسمان، قابلیت خمکاری 180 درجه ای وجود دارد.
کاربردهای لوله آتشخوار
همان طور که اشاره شد، از لولههای آتشخوار برای انتقال مایعات با حرارت و فشار بالا استفاده می شود، از این رو می توان نتیجه گرفت بیشترین صنایعی که از این لوله ها استفاده می شود شامل: پالایشگاه ها، لوله کشی پردازش و ایستگاه های فشرده سازی و دیگ های بخار است.
از دیگر کاربرد های لوله مانیسمان آتشخوار می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- صنایع نفت و گاز
- صنایع کاغذ سازی
- تحقیقات دانشگاهی
- نیروگاه های هسته ای
- استفاده از لوله آتشخوار در ساخت موتورهای دیزلی
- صنایع شیمیایی و پتروشیمی
- استفاده در انواع مبدل های حرارتی
- صنعت کشتی سازی و صنایع مرتبط
- دیگ های بخار با فشار کم و متوسط
- در بخش های خاصی از ساختمان سازی
- صنعت دفاع و توسعه برای تولید انواع اسلحه
- خط لوله حمل و نقل مایعات و گاز های با فشار و حرارت بالا
توجه: بیشترین و عمده ترین کاربرد لولههای بدون درز آتشخوار در ساخت دیگ های بخار یا همان بویلر های بخار،دیگ های روغن، صنایع لبنیاتی، سیستم های مبدل حرارتی بوده و به طور کلی هر کجا که نیاز به تحمل فشار و حرارت بالا باشد چه به صورت هم زمان یعنی فشار و حرارت هردو باشد یا فقط یکی از این شرایط باشد، در سیستم انتقال حرارتی در صنایع است پای لوله های بدون درز آتشخوار به میان می آید.
لوله آتشخوار ST35.8
در رابطه با لوله مانیسمان آتشخوار مدل ST35.8 میتوان به نکات زیر اشاره نمود:
- از این مدلها در ساخت انواع دیگ بخار تبادل گرما استفاده می شود.
- در واقع هرگاه که هر دو عامل «دمای زیاد (حرارت)» و «فشار بالا» در یک وضعیت صنعتی وجود داشته باشد، بهره گیری از لوله آتشخوار 8 یک انتخاب مناسب است.
- حرارتی که لوله آتش خوار میتوانند تحمل کنند، در حدود 450 درجه سانتیگراد است!!
- دو میزان تحمل فشار مختلف، برای این لولهها تعریف می شود. میزان تحمل فشار لولههای با قطر 64 میلیمتر، در حدود 32 اتمسفر می باشد. همچنین چنانچه قطر لوله ها کحدود و کم باشد، قدرت تحمل فشارهای تا 80 اتمسفر را نیز دارند.
- گاهاَ ممکن است که این پایپ ها نیاز به عملیات جوش داشته باشند. در چنین شرایطی، ابتدا نیاز است که لولههای آتشخوار در محدوده دمایی 520 تا 600 درجهای، به 15 دقیقه گرمادهی شوند.
لوله آتشخوار در دیگ بخار (بویلر بخار)
در دستگاه های دیگ بخار یا بویلر بخار، انتقال حرارت برای تولید بخار از طریق این لوله ها انجام می شود. داخل لولههای آتشخوار حرارت ۸۰۰ درجه سانتی گراد و بیرون آن ها آب وجود دارد که این آب در اثر حرارت به بخار تبدیل می شود. بیشترین عامل تعیین قیمت در دستگاه کارواش بخار و بخارشوی صنعتی کیفیت این لوله ها می باشد. چرا که باید ظرفیت تحمل این میزان حرارت در کنار دمای آب را داشته باشند.
لوله آتشخوار در دیگهای بخار فایر تیوب
انتقال حرارت در دستگاه های دیگ بخار فایر تیوب، از طریق لولههای مانیسمان آتشخوار انجام میشود. هوای مشتعل شده از سمت مشعل از کوره دیگ بخار گذشته و به داخل چندین لوله آتشخوار (با دمای ۸۰۰ درجه سانتی گراد) هدایت می شود. بیرون این لولههای آتشخوار آب وجود دارد که این آب در اثر تبادل حرارت با این لوله ها به بخار تبدیل می شود.
لولههای آتشخوار در دیگ بخار واتر تیوب
در دیگهای واتر تیوب آب از درون لولهها عبور کرده و سطح خارجی لولهها با هوای مشتعل شده و داغ تبادل حرارت می کند. انواع لوله آتشخوار موجود در این نوع دیگ بخار، باید تحمل فشار بیشتری نسبت به دیگ های بخار فایر تیوب داشته باشند. به همین دلیل جنس آلیاژ به کار رفته در آن ها بسیار متفاوت است.
سایز های مختلف لوله مانیسمان آتشخوار
بطورکلی لوله های مانیسمان از سایز 25 تا 76 اینچ، قابلیت طراحی و ساخت دارند. هریک از این قطرهای دهانه، بمنظور بکارگیری در شرایط و کاربریهای خاصی مورد استفاده قرار میگیرد. رایج ترین سایزهای لوله آتشخوار در صنعت، به شرح زیر می باشد:
- لوله آتشخوار ۲۵٫۴ اینچ ، ۳۱٫۸ اینچ ، ۳۸ اینچ ، ۴۴٫۵ اینچ ، ۵۰٫۸ اینچ ، ۵۷ اینچ ، ۶۰٫۳ اینچ ، ۶۳٫۵ اینچ و ۷۶٫۱ اینچ
ضخامت لوله مانیسمان
انواع لولههای آتشخوار در سایزهای مختلف، دارای ضخامت های متنوعی نیز می باشند. افزایش ضخامت لولهها میتواند منجر به افزایش فشار پذیری و همچنین افزایش قیمت لوله آتشخوار شود. در نتیجه بایستی پیش از هرگونه خرید، از مشخصات فنی هریک از سایزها اطلاعات لازم را کسب نمایید:
- ضخامت 3.2 میلی متر:
انواع لولههای با قطرهای: 44.5، 48، 51، 57، 60.3، 63.5، 76 و 89، دارای ضخامت 3.2 میلیمتر هستند.
- ضخامت 3.5 میلیمتر:
لوله آتشخوار با قطر 60.3 ، با ضخامت 3.5 میلیمتر تولید می شود.
- ضخامت 3.6 میلیمتر:
پایپ های با قطر خارجی 63.5 دارای ضخامتی برابر با 3.6 میلیمتر هستند.
- ضخامت 4 میلیمتر:
انواع لوله آتشخوار با قطر خارجی 114 میلیمتر، دارای ضخامت 4 میلی متری هستند. باتوجه با اینکه لوله های با دهانهی بزرگتر، نیاز به تحمل فشار، مقاومت و دمای بیشتری دارند، بنابراین با ضخامت بیشتری تولید میگردند.
تولید و آزمون لوله آتشخوار
لولههای آتش خوار مانیسمان، پس از طی مراحلی نظیر: ترکیب و کنترل مواد اولیه، قالب گیری، حرارتدهی و فرمگیری، خنکسازی و برش به مرحله بهره برداری می رسد. البته عجله نکنید. بمنظور بررسی کیفیت این محصولات، نمونه هایی از محصول تولید شده ابتدا بایستی مورد آزمون و تست قرار بگیرد. چنانچه نتایج تست لوله آتشخوار مناسب باشد، در نهایت حک استانداردها و مشخصات بر روی محصول انجام میشود. اما این تستها شامل چه آیتمهایی هستند؟!
- تست دوام سنجی: حرارت بالایی به لوله وارد میگردد تا درصد مقاومت دمایی (حرارتی) لوله مانیسمان مشخص شود.
- آزمونهای اشکال یابی: احتمال آسیب ها و اشکالات مولکولی این محصولات آنالیز می شود. (از طریق برشهای طولی لوله آتشخوار)
- تست آندوسکوپی: میزان مرغوبیت، کیفیت و مقاومت سطح لولهها تخمین زده میشود.
- آزمون محاسبه ضخامت: در این مرحله از تستهای اولتراسونیک (ultrasonic) بهره گرفته میشود تا ضخامت مناسب پایپها تأیید شود.
- تست ضربه پذیری: مقاومت لوله مانیسمان در برابر ضربه و انواع تنشهای تسلیم و پایانی تست میگردد.
- آزمون اندازه گیری دانه: بدلیل عدم نشت و داشتن مقاومت ضربهای و حرارتی بالا، انواع لوله آتشخوار باید فاقد هرگونه خلل و فرج در بین دانه های تشکیل دهندهی خود باشند. ازهمین رو تست اندازه گیری دانه بسیار حساس و مهم میباشد.
- آزمونهای مقاومت مکانیکی: گام بسیار پراهمیتی است تا میزان مقاومت لوله در چند حالت مختلف بررسی گردد. هدف از انجام این تست، بررسی همزمان درصد نفخ، میزان حریق پذیری، مقاومت تنشی، تحمل فشار و… است.
- مقاومت هیدرواستاتیک: بمنظور بررسی میزان ایستایی لوله آتشخوار و شرایط عملکردی آن در آب انجام میشود.
- آزمونهای تجزیه و تحلیل: تمامی عناصر بکاررفته در ساخت لوله مانیسمان مورد تجزیه قرار میگیرد. چنانچه هریک از عناصر دارای کاستی بوده و یا زیاد از حد بکار رفته باشند، ادامه تولید گسترده لولهها متوقف میشود.
روش اتصال لولههای آتشخوار به یکدیگر
برای متصل کردن سر به سر چندین لوله آتشخوار، بهترین نوع استفاده از انواع جوش های سیاری میباشد. جهت اتصال لولههای مانیسمان آتشخوار به یکدیگر (همانند اتصال هر دو نوع لوله دیگری به هم)، نیاز است که آن ها را به هم جوش داد. پس از جوش دادن تعداد مورد نیاز از لوله ها به همدیگر، نوبت به حرارت دادن به آن ها می رسد. شرایط حرارت دادن لوله ها پس از جوش دادن،به هم به شرح زیر است:
درجه حرارت مورد نیاز بین 5220 تا 600 درجه سانتی گراد و حداقل زمان مورد نیاز برای حرارت دادن نیز 15 دقیقه است. با این روش می توانید چندین لوله آتشخوار را به یک دیگر متصل نمایید.
البته باید توجه داشت که عملیات جوشکاری بر روی لوله ها به درستی انجام گیرد تا هیچگونه نشتی وجود نداشته باشد. همچنین لازم است قبل از استفاده از لولهها، از نظر ایمنی چندین بار کنترل کیفیت صورت گیرد. این آنالیز موجب میشود تا هر گونه احتمال نشتی برطرف گردد.
قیمت لوله آتشخوار
در تعیین قیمت لوله آتشخوار به فاکتورهایی چون ابعاد و سایز لوله، وزن آن، میزان درز و شکاف موجود در لولهها و میزان کربن و منگنز موجود در لوله دقت کرد.
حقیقت این است که هر چه ابعاد و سایز لوله بزرگ تر باشد، وزن آن بیشتر می شود و قیمت آن نیز افزایش پیدا می کند. لولههای آتشخوار در ابعاد گوناگونی در بازار موجود هستند و کاربرد هر یک از آن ها با دیگری متفاوت است. همچنین میزان کربن و منگنز موجود در این لوله ها نیز، تعیین کننده کاربری این لولهها بوده و به همین دلیل در تعیین قیمت نهایی آنها نیز تاثیر گذار است.
از طرف دیگر، هر چه میزان شکافها در لوله بدون درز آتشخوار کمتر باشند، کیفیت و قیمت آن بیشتر خواهد بود. عدم وجود درز و شکاف، ایمنی را افزایش و احتمال بروز خطر را کاهش می دهد. قابل ذکر است که فناوری های مورد استفاده، نوع آلیاژ فولادی، برند تولید کننده، میزان عرضه و تقاضا و نرخ ارز همگی بر قیمت لولههای مانیسمان آتشخوار موثر می باشد.
با توجه به عوامل موثر بر قیمت لوله آتشخوار بر اساس برند تولید کننده، ابعاد، نوع، کیفیت و … اطلاع از قیمت آن چه مورد نیاز مشتری است، اهمیت زیادی دارد. با توجه به تاثیر پذیری بالای قیمت فولاد از نرخ ارز و نوسانات آن، بهتر است از قیمت روز لولههای آتشخوار اطلاع داشته باشید. شما می توانید از طریق تماس با کارشناسان ما، از قیمت لحظه ای لوله آتشخوار و دیگر مقاطع فولادی مطلع شوید.
خرید لوله آتشخوار
خرید لوله آتشخوار به خاطر کارایی مهمی که دارد، باید با دقت کافی انجام گیرد تا افراد را دچار ضرر و زیان های مالی و یا جانی نکند. یکی از نکات مهم برای خرید لولههای مانیسمان اتشخوار، توجه به وزن هر متر و هر شاخه لوله است. این امر سبب می شود تا بتوان لولههای با کیفیت و مرغوب را از لوله های بی کیفیت موجود در بازار، تشخیص داد. در نتیجه با خرید و استفاده از لولههای مرغوب آتشخوار، از ترکیدگی در اثر قرارگیری در معرض فشار و حرارت بالا، ممانعت نمود.
توجه: در هنگام خرید لوله آتشخوار حتما به وزن هر متر و هر شاخه لوله توجه زیادی داشته باشید. زیرا لولههایی که کیفیت پایینی دارند در بازار بسیار رایج بوده و این لوله ها نمی توانند در مقابل عواملی از جمله ترکیدگی در فشار و حرارت بسیار بالا مقاومت نمایند. این عمل موجب ایجاد خسارت های جانبی و مالی می شود.
خرید انواع لوله آشتخوار از شرکت مهتاب گستر
شرکت معتبر مهتاب گستر (https://cooling-tower.ir)، نامی کاملاَ آشنا برای اهالی و صاحبان صنایع می باشد که همواره تلاش نموده تا با طراحی و تولید انواع تجهیزات، قطعات و دستگاه های صنعتی، پاسخگویی کم نظیر به تمامی نیازهای صنعیت ایران زمین باشد. مهندسین خلاق و کارآزمودهی شرکت مهتاب گستر، با در اختیار داشتن خطوط تولید در کلاس جهانی و بهره گیری از مجهزترین آزمایشگاههای کنترل کیفیت، باکیفیت ترین محصولات ممکن را در اختیار کارفرمایان گرامی قرار دهند.
از همین رو امروزه شرکت مهتاب گستر به طراحی و تولید انواع تجهیزات:
- لوله آتشخوار و مانیسمان
- برج خنک کننده فایبرگلاس
- کولینگ تاور
- منبع کویل دار
- هواساز
- اگزاست فن
- چیلر
- یخساز صنعتی
- یونیت هیتر
- فن کویل
- سختی گیر
و صدها محصول دیگر نایل امده است. جهت خرید انواع لوله آتشخوار و دیگر تجهیزات صنعتی، کافیست با مشاوران برجسته شرکت مهتاب گستر تماس بگیرید. مشاوران ما بصورت 24 ساعته، آمادگی پاسخگویی به تمامی سوالات و ابهامات شما را در زمینه هرگونه خرید و دریافت قیمت دارند.
آدرس دفتر مرکزی: تهران، خیابان حافظ، خیابان کامران صالح، پلاک ۲۰
تلفنهای تماس: 66706377 و 66709528 – 09127883721
دیدگاهی وجود ندارد برای لوله آتشخوار