سردخانه صنعتی

سردخانه یک محیط بسته و محصور است که در آن سرما تولید شده و از آن جهت انجماد و نگهداری مواد حساس به دما و فاسد شدنی هم چون داروها، مواد غذایی، میوه و سبزیجات و محصولات پروتئینی همانند گوشت و مواد شیمیایی استفاده می شود. در این مقاله به تعریف سردخانه مخصوصا مدل صنعتی و اهمیت استفاده آن در عصر حاضر می پردازیم.

تاریخچه ساخت سردخانه

با رشد روز افزون جمعیت و افزایش تقاضای انرژی، موادغذایی و دارویی، اهمیت تهیه و نگهداری از آن ها بیشتر از گذشته درک می شود. در گذشته انسان ها برای نگهداری مواد غذایی خود از سرمای طبیعی استفاده می کردند. با اعمالی همانند دفن کردن مواد غذایی در عمقی از زمین و یا انبار کردن مواد غذایی در غارها و سردابه ها و استفاده از برف به منظور جلوگیری از فاسد شدن محصولات خود از سرما بهره می بردند. از آغاز قرن نوزدهم میلادی دستگاه‌های تبرید نخستین معرفی و تولید شدند. در این دستگاه ها از گاز آمونیاک یا آب برای تولید سرما استفاده می شد. با توجه به خطراتی که گاز آمونیاک همانند مسمومیت به همراه داشت، استفاده از گاز فریون که عملکردی مناسب با سیکل تبرید داشت، منطقی به نظر می رسید.

با ورود گاز فریون در طراحی این سیستم ها، صنعت تبرید گسترش یافته و نخستین یخچال های صنعتی و خانگی در ظرفیت کوچک تولید شدند. گاز فریون نیز با مشکلات زیست محیطی عمده ای همراه بود به همین سبب شرکت های سازنده یخچال ها و سردخانه‌ها به دیگر گازهای مناسب به عنوان مبرد روی آوردند. به صورت رسمی در سال 1900 میلادی دستگاه های تبرید تراکمی به بازار معرفی و عرضه شدند و در صنایع مختلفی مورد استفاده قرار گرفتند. امروزه با پیشرفت صنایع مختلف، انواع سردخانه صنعتی با توجه به کاربری از ظرفیت کوچک و خانگی تا ظرفیت های بزرگ برای مصارف صنعتی طراحی و تولید می شوند.

انواع سردخانه

انواع سردخانه

همان طور که در بالا اشاره شد، سردخانه ها در ظرفیت های مختلفی طراحی و تولید می شوند که می توان آن ها را در چهار دسته قرار داد:

  • سردخانه‌های خانگی که به یخچال و فریزر معروف هستند و در ظرفیت کوچک تولید می شوند.
  • سردخانه‌های فروشگاهی که با نام یخچال های فروشگاهی شناخته می شوند.
  • سردخانه‌های تجاری که در فروشگاه ها و رستوران های بزرگ مورد استفاده قرار می گیرند.
  • سردخانه‌های صنعتی که در صنایع مختلفی همچون مواد غذایی مرود استفاده قرار می گیرند.

سردخانه صنعتی و اجزای آن

سردخانه های صنعتی در ابعاد بزرگ به جهت نگهداری و انبار کردن محصولات و مواد در حجم بارگیری بالا طراحی و تولید می شوند. احداث سردخانه های صنعتی در بیشتر موارد در مجاورت محل تولید محصول همانند باغ ها و کشتارگاه دام و مراکز صید صورت می گیرد. این نوع سیستم ها از تجمع تعداد زیادی اتاقک (ساندویچ پنل) با مساحت های بالا در یک مجموعه تشکیل شده است و کنترل دما و رطوبت مورد نیاز آن ها کنترل می شود. سردخانه های صنعتی عموما از گاز های آمونیاک و فریون به جهت تامین سرما استفاده می کنند.

یک سردخانه از بخش های اصلی زیر تشکیل می شود:

  • بدنه (ساندویچ پنل)
  • درب که تنها راه ورود و خروج به محیط داخلی سردخانه می باشد.
  • مبرد که وظیفه جذب و دفع گرمای محیط و محصولات را بر عهده دارد.
  • کمپرسور که عامل محرکه مبرد در سیکل می باشد.
  • کندانسور که دمای مبرد را کاهش داده و سبب تقطیر می شود.
  • شیر انبساط که فشار مبرد را کاهش داده و سبب اشباع گاز می شود.
  • اواپراتور که همانند یک مبدل حرارتی گرما را جذب می کند.
  • تابلو برق که وظیفه کنترل و حفاظت از دیگر اجزای سیستم را بر عهده دارد.

عملکرد سردخانه صنعتی

عملکرد این سیستم به کمک سیکل تبرید تراکمی صورت می گیرد. این سیکل از یک سیال به عنوان مبرد برای سرد سازی استفاده می کند. به صورت خلاصه در این سیکل، سیال مبرد که در اینجا فریون و یا آمونیاک است وارد کمپرسور شده و دما و فشار سیال را تا میزان مناسبی افزایش می دهد. این افزایش فشار نیروی محرکه ای برای انجام سیکل تبرید خواهد بود. سپس مبرد با دما و فشار بالا به کندانسور هدایت شده و به کمک جریان آب یا فن (با توجه به ظرفیت دستگاه) دمای سیال کاهش می یابد. سیال خروجی از کندانسور از یک شیر انبساط عبور کرده و بخش زیادی از آن به گاز اشباع تبدیل شده و فشار آن کاهش می یابد. سیال با فشار کم، وارد اواپراتور شده و گرمای محیط را جذب می کند و به طور کامل به گاز داغ و یا اشباع تبدیل می شود. سپس این گاز به کمپرسور باز می گردد و سیکل را دوباره طی می کند.

انواع سردخانه صنعتی با توجه به کاربرد

انواع سردخانه صنعتی با توجه به کاربرد

سردخانه های صنعتی با توجه به کاربرد به سه دسته بالای صفر، زیر صفر و دو مداره طبقه بندی می شوند:

سردخانه های صنعتی با دمای بالای صفر

سردخانه های بالای صفر مواد را در دمایی بالاتر از دمای صفر درجه سانتی گراد نگهداری می کنند. بسیاری از مواد غذایی و دارویی باید در محیطی سرد نگهداری شوند اما چنان چه در محیطی با دمای زیر صفر و نقطه انجماد خود قرار بگیرند فاسد شده و خواص فیزیکی و شیمیایی خود را از دست می دهند ، از طرفی چنان چه در محیط گرم قرار بگیرند باز هم فاسد شده و از بین می روند، به همین سبب این مواد باید در محیطی سرد اما دمایی بالاتر از صفر درجه انبار شوند.

محدوده دمایی سردخانه های صنعتی بالای صفر معمولا بین 1 تا 15 درجه سانتی گراد می باشد. از این نوع سردخانه معمولا برای نگهداری محصولاتی استفاده می شود که قرار است برای مدت زمان کوتاهی در یخچال بمانند. البته باتوجه به کاربرد در مواردی خاص برای خنک کردن محتویلت به مدت طولانی نیز ساخته می شوند.

سردخانه های صنعتی با دمای بالای صفر

سردخانه های زیر صفر مواد را در دمایی پایین تر از دمای صفر درجه سانتی گراد نگهداری می کنند.

این نوع سردخانه برای انجماد محتویات داخل آن استفاده می شود. محدوده دمایی این سیستم بین منفی 5 تا منفی 45 درجه سانتی گراد تعریف شده است، اما میانگین معمول آن در محدوده کوچکتری قرار می گیرد (سردخانه هایی با دمای منفی هجده درجه سانتیگراد بیشتر مورد استفاده قرار می گیرند). سردخانه زیر صفر برای نگهداری مواد در طولانی مدت استفاده می شود و ظرفیت سرمایشی بالاتری دارد.

این سیستم ها از کمپرسوری استفاده می کنند که کار تراکم را در چند مرحله انجام می دهند، بنابراین حرارت این فرآیند چندان زیاد نخواهد بود.

سردخانه های صنعتی دو مداره

در برخی از موارد ممکن است به هر دو نوع سردخانه های صنعتی زیر صفر و بالای صفر نیاز باشد. در این موارد از سردخانه های صنعتی دو مداره استفاده می شود. در این نوع سیستم ها با توجه به نیاز برنامه عملکردی سیستم تغییر یافته و از یک حالت به حالت دیگر تغییر می یابد. نکته مهم در تغییر نوع عملکرد این نوع سیستم این است که در هر بار تغییر عملکرد باید محیط داخلی سردخانه به طور کامل ضد عفونی و تمیز شود، زیرا امکان وجود مقادیری از محصولات قبل در سردخانه وجود دارد و به مرور دچار پوسیدگی و فساد می شود که در این صورت بوی نامطبوعی ایجاد می نماید.

نکته: بهتر است برای نگهداری محصولات با دماهای نگهداری متفاوت از تجهیزات سردخانه ای مجزا استفاده شود. (که این امر افزایش هزینه را به دنبال دارد.)

انواع سردخانه صنعتی با توجه به جابجایی

سردخانه صنعتی ثابت

این نوع سردخانه در ابعاد بزرگ طراحی و ساخته می شود و همان طور که از نام آن پیداست در مکان مشخص به صورت ثابت قرار می گیرد و قابلیت جا به جایی ندارد.

سردخانه صنعتی متحرک

این نوع سردخانه در ابعاد کوچک تری ساخته می شوند و قابلیت جابه جایی به وسیله چرخ را دارند. قابلیت جابه جایی باعث شده است که این نوع سردخانه در ظرفیت های کوچکتری نسبت به سردخانه های ثابت تولید شوند.

انواع سردخانه صنعتی با توجه به مبرد

انواع سردخانه صنعتی با توجه به مبرد

سردخانه های صنعتی بر اساس گاز مصرفی به دو دسته فریون و آمونیاک طبقه بندی می شوند. هر کدام از این دو گاز ویژگی ها، مزایا و معایب خاص خود را دارند و برای سردخانه هایی در ظرفیت های مختلف قابل استفاده هستند.

اما اساسا خواص فیزیکی و شیمیایی گازآمونیاک فقط در سردخانه هایی با ظرفیت بالا مناسب استو برای سردخانه های کمظرفیت مناسب نیست. گاز آمونیاک بالاترین اثر تبرید را بین مبرد های موجود برای تبرید را دارا است و هزینه عملیاتی پایینی برای سردخانه های صنعتی محسوب می شوند.

شاید علاقمند باشید در مورد یکی دیگر از مهمترین تجهیرات برودتی نیز اطلاعات کسب کنید در این صورت صفحه یخساز صنعتی را نیز مطالعه کنید.

تونل انجماد

یک سردخانه صنعتی معمولی نمی تواند با سرعت بالای تبرید کنار بیاید، زمانی که لازم است به صورت ناگهانی  محتویات سرد و یا منجمد شوند، باید از تونل انجماد که نوعی سردخانه صنعتی است استفاده شود.

عملکرد تونل انجماد به گونه ای است که جریان هوای سرد مستقیم و غیر مستقیم با محتویات در تماس بوده و با عبور از این جریان هوای سرد، حرکت هوا صورت می پذیرد. این اجبار در حرکت هوا برای رسیدن به تعادل دما منجر به افت دمای بسیار قابل توجهی برای محتویات داخل تونل می شود. نکته حائز اهمیت در تبرید این نوع سیستم سرعت کارکرد آن می باشد و میزان درشتی و ریز بودن کریستال های یخ در محتویات به سرعت انجماد بستگی دارد و اندازه نادرست کریستال ها به خواص فیزیکی و شیمیایی محتویات آسیب می زند. با افزایش سرعت انجماد، کریستال ها کوچکتر می شوند و بافت و خواص فیزیکی به همان شکل باقی می مانند. این موضوع برای غذاهای منجمد از اهمیت بالاتری برخوردار است.

بار سردخانه

دمای بهینه ذخیره سازی باید به طور مداوم حفظ شود تا از مزیت کامل سردخانه استفاده شود. برای اطمینان از این که سردخانه می تواند دمای مورد نظر برای نگهداری را تامین کند، باید ظرفیت تبرید مورد نیاز را با استفاده از شدید ترین و سخت ترین شرایط مورد انتظار در حین کار محاسبه کرد. این شرایط شامل میانگین حداکثر دمای بیرونی، حداکثر مقدار محصول که هر روز سرد می شود و حداکثر دمای محصولی که نیاز به خنک سازی دارد، می باشد. مقدار کل  گرمایی که سیستم تبرید باید از اتاق دفع کند، بار حرارتی نامیده می شود. اگر بتوان سیستم تبرید را به عنوان یک پمپ حرارتی در نظر گرفت، اتاق سردخانه را می توان به عنوان یک قایق در نظر گرفت که در چند نقطه نشتی دارد و برخی مواقع موجی از کنار به آن پاشیده می شود. نشت و پاشش گرما به داخل محیط سردخانه از چندین منبع صورت می گیرد:

  • بار انتقال: گرمای موجود در فضای سردخانه که از طریق دیواره ها، کف و سقف نفوذ می کند.
  • بار نفوذ: گرمای ناشی از دمای محیط که از طریق ترک ها و در های باز وارد فضای سردخانه می شوند.
  • بار داخلی: گرمای ناشی از عملکرد موتورها و نور ها و افراد موجود در فضای داخلی می باشد.
  • بار تجهیزات: گرمای ناشی از عملکرد تجهیزات سیستم در هنگام گرم کردن و انجماد می باشد.

مجموع تمامی این بارها، بار حرارتی کل سردخانه را شامل می شود.

کاربردهای سردخانه

  • صنایع دارویی: مواد دارویی انسانی و دامی، بهداشتی و آرایشی
  • انبارش مواد: میوه و تره بار، مواد پروتئینی منجمد، خرما
  • صنایع غذایی: تولید، پخش، انبارش
  • لابراتورها و مراکز تحقیقاتی: اتاق تست
  • مواد شیمیایی: انبار و نگهداری مواد شیمیایی

طراحی سردخانه

طراحی سردخانه صنعتی

هنگامی که تصمیم به نصب یک سردخانه یا یک اتاق خنک کننده دارید، باید تمامی عوامل تاثیر گذار در آن را در نظر بگیرید تا عملکرد مناسب را از سیستم دریافت کنید. طراحی سردخانه متناسب با شرایط کاری و اهداف کارفرما تعیین می شود. اهدافی همانند نگهداری مواد غذایی، صنعتی یا پزشکی و شیمیایی.

یک متخصص سیستم های خنک کننده باید نیازهای کارفرما را جمع آوری نماید تا سیستم و راه حل مناسب را ارائه کند.

  • اهداف خنک سازی می تواند بسیار متنوع و گسترده باشد. از جمله :
  • نگهداری محصولات منجمد
  • ذخیره سازی محصولات خنک شده
  • انجماد سریع محصول
  • نگهداری میوه و سبزیجات
  • جهت رسیدن محصولات
  • جلوگیری از پیری گوشت
  • نگهداری داروها در دمای معین
  • نگهداری از مواد شیمیایی
  • و…
  • صرفه جویی در مصرف انرژی

باید طراحی به گونه ای صورت گیرد که در هنگام استفاده از سردخانه به حفظ مصرف کم تر انرژی تا حد امکان کمک نماید.

  • مقررات زیست محیطی لازم

فرآیندهای خنک کننده و قطعاتی از تجهیزات برای عملکرد خود به گازهای خنک کننده نیاز دارند که به طور جدی به محیط زیست آسیب وارد می کنند. به همین سبب سردخانه باید متناسب با مقررات طراحی شود تا از خطرات زیست محیطی و هزینه ها  و جریمه های زیست محیطی ناشی از آن جلوگیری گردد. امروزه بسیاری از شرکت ها و کارفرمایان این موضوع را نه تنها به این دلیل که لازم است بلکه به دلیل ایجاد امکان کاهش مصرف قابل توجهی از انرژی در نظر می گیرند.

در طراحی سردخانه علاوه بر ویژگی های کلی ذکر شده، یک متخصص خنک کننده باید هنگام طراحی، عملیات روزانه را در نظر بگیرد.

  • تدارکات روزانه کاری شما
  • تعداد دفعات ورود و خروج محصول به سردخانه صنعتی
  • تعداد افرادی که می توانند به آن دسترسی دارند و مدت حضور آن ها در سردخانه

با در نظر گرفتن این موارد طراح می تواند نوسانات دمایی طی روز را برای رفع نیازهای خنک کننده مد نظر قرار دهد. به عنوان مثال نوسانات دمایی ناشی از باز بودن در یا پنجره و تنفس و حضور افراد در اتاق در نظر قرار می گیرد.

تمامی این موارد مولفه های اساسی هستند که کارشناس سردخانه باید به منظور ارائه تجهیزات خنک کننده مناسب، مقرون به صرفه و مطابق با مقررات در نظر بگیرد.

برای انتخاب و تهیه یک سردخانه مناسب مهم است که تمام مراحل پروژه خود رادر نظر بگیرید:

  • طراحی
  • تجهیزات خنک کننده
  • مهندسی کنترل و شیرها
  • مبدل های حرارتی مناسب که با عامل خنک کننده سازگاری دارند.
  • و….

پس از تعیین مشخصات کلی محیطی سردخانه صنعتی، طراح و متخصص سیستم باید موارد دیگری را تعیین نماید:

  • ابعاد سردخانه متناسب با نوع محصول
  • چگونگی ورود محصول به سردخانه (تا از هدر رفت انرژی جلوگیری نماید.)
  • انتخاب گاز مبرد مناسب با عملکرد سیستم
  • تجهیزات مورد نیاز برای ساخت سردخانه
  • بهینه سازی تجهیزات

ساخت و نصب سردخانه

ساخت و نصب سردخانه

در واقع ساخت یک سردخانه و محل ذخیره سازی محصول ، سرمایه گذاری در نگهداری از محصول با کیفیت می باشد. بنابراین مصالح و عملکرد تاسیسات باید از بهترین کیفیت ممکن برخوردار باشد.

بسیاری از مصالح و متریال ها برای چنین پروژه ای مناسب هستند، اما باید مناسب ترین و مقرون به صرفه ترین سیستم را انتخاب نمایید. با توجه به تمامی موارد در مرحله تولید و ساخت سردخانه می توان از بسیاری مسائل جلوگیری نمود.

فوندانسیون و کف

تقریبا تمام تاسیسات خنک کننده پس از برداشت محصول که امروزه ساخته می شوند بر روی یک دال بتنی عایق شده با دیوار پایه تقویت شده و باربر ساخته می شوند. این دال بتنی باید به دقت ایجاد شود تا از زهکشی دور درها و اتاقک اطمینان حاصل شود. همچنین کف سردخانه باید مجهز به  یک سیستم زهکشی داخلی مناسب برای دفع فاضلاب حاصل از نظافت و تراکم باشد و باید بارهای سنگین را تحمل نماید و در محیط مرطوب مقاوم باشد.

کف دال بتنی باید حداقل4 اینچ از بتن تقویت شده با شبکه سیمی بیش از 2 اینچ تخته فوم پلاستیکی ضد آب تشکیل شده باشد. 5 یا حتی 6 اینچ بتن برای موقعیت هایی با بارهای سنگین ضروری می باشد.

استفاده از عایق در کف اغلب برای کاهش هزینه ها نادیده گرفته می شود. با این حال استفاده از عایق در کف بازگشت هزینه را در فصل های بعد به همراه دارد. اگر از سردخانه برای نگهداری طولانی مدت محصول در زیر نقطه انجماد استفاده می شود، ضروری است که کف به خوبی با حداقل 4 اینچ صفحه عایق شود تا از حرکت و  بالا آمدن زمین جلوگیری کند.

هرگونه چوب اسکلت در تماس با کف بتنی باید تحت فشار قرار گیرد تا از پوسیدگی آن جلوگیری شود. (به خصوص صفحات آستانه و چهارچوب درهای پایینی که ممکن است در تماس طولانی مدت با آب باشند. اگرچه که معمولا هیچ محصولی با آب تماس پیدا نمی کند، اما الوار مورد استفاده باید با یک ماده غیر سمی تایید شده عایق شوند.

عایقکاری بدنه و کف سردخانه

انرژی حرارتی همیشه از اجسام گرم به اجسام سرد منتقل می شود. همه مواد، حتی رسانای خوب مانند فلزات، در برابر جریان گرما مقاوم هستند. با این حال، عایق هر ماده ای است که دارای مقاومت بالایی در برابر جریان انرژی ایجاد می کند. صدها ماده مختلف به عنوان عایق حرارتی در حال استفاده است. عایق مناسب یکی از مهم ترین تصمیمات در تاسیسات محسوب می شود و باید مناسب با ویژگی و نیاز سیستم سردخانه باشد تا بتواند از هدر رفت انرژی و ورود رطوبت و آلودگی به داخل آن جلوگیری نماید. در برخی از نمونه ها از چند لایه عایق استفاده می شود تا میزان هدر رفت انرژی نزدیک به صفر شود.

درب ها

درب ها و دیگر اقلام سخت افزاری سیستم بخش مهمی از سیستم می باشند. درب های ساخته شده نامرغوب می توانند مقادیر بسیار زیادی از انرژی را هدر دهد.درها باید به اندازه دیوارها دارای عایق باشند و باید به خوبی در برابر نفوذ جریان هوا و رطوبت جلوگیری کنند. واشرهای درب همیشه باید مهر و موم خوبی داشته باشند. مهر و موم درب را می توان با قرار دادن یک کاغذ نازک بین درب و ناحیه آب بندی و سپس بستن درب بررسی کرد. مهرو موم فقط در صورتی قابل قبول است که هنگام بیرون کشیدن کاغذ مقاومت احساس شود.

تمامی درب های بزرگ در طول گذر زمان تمایل به افتادگی دارند، مگر این که به صورت مورب مهار بندی شده باشند و به خوبی پشتیبانی شوند. برای درب ها باید از بهترین لولا و چفت ها استفاده شود و امکان باز شدن از داخل برای همه ی درب ها وجود داشت باشد تا در صورت گیر افتادن فرد در اتاق سردخانه بتواند خارج شود. در سردخانه های بزرگ درب ها باید برای مدت طولانی باز بمانند و معمولا از پرده هایی از نوار پلاستیکی برای کاهش اتلافات انرژی استفاده می شود. این پرده امکان ورود و خروج افراد، محصول و ماشین آلات را ایجاد می کند، اما از مخلوط شدن هوای داخل و خارج جلوگیری می کنند که می تواند مقدار قابل توجهی انرژی را هدر دهد.

سیستم تبرید

با توجه به نوع محصول، میزان ورود و خروج محصول در زمان مشخص، زمان نگهداری و… که در بالا به آن ها اشاره شد. سیستم تبرید طراحی و جایگذاری می شود. در انتخاب هر یک از اجزای سیستم تبرید تمامی موارد بالا باید در نظر گرفته شوند. در صورتی که تجهیزات انتخاب شده ظرفیتی کوچک تر از ظرفیت مورد نظر باشد سیستم به درستی عمل نکرده و محصولات دچار فساد شده و از بین می روند. علاوه بر آن سیستم برای این که حد قابل توجهی از انرژی را تامین کند  تحت فشار قرار گرفته و در گذر زمان دچار آسیب های جبران ناپذیری می شوند. همچنین اگر از تجهیزاتی با ظرفیت بالاتر از ظرفیت مورد نظر استفاده شود، می تواند سرمایش بیش از حد ایجاد نموده و محصول را از بین ببرد و هم باعث هدر رفت مقدار زیادی از انرژی در سیستم گردد. مبرد مورد استفاده در سیستم تبرید باید به گونه ای انتخاب شود تا حداکثر سرمای مورد نیاز برای محصول را تامین نموده و به محیط زیست آسیب کمتری وارد نماید. همچنین تمامی تجهیزات مورد استفاده باید با مبرد سازگاری داشته باشند تا عمل دفع گرما توسط مبرد به درستی صورت پذیرد.

اشتباهات رایج در هنگام راه اندازی سردخانه

رایج ترین اشتباهات هنگام نصب یا طراحی سردخانه که بسیار متداول هستند عبارتند از:

  • استفاده از متریال غیر عایق همانند آجر یا پنل های غیر پلی یورتان در سقف ها یا دیوارها.
  • استفاده از سردخانه با ابعاد کوچک و باریک که مانع از فضای مانور و نگهداری محصول می شود.
  • طراحی یا انتخاب تجهیزات نامناسب برای نگهداری و ذخیره محصول مورد نظر می شود.
  • استفاده فضای داخلی بدون سیستم دسترسی و کنترل مناسب ، که منجر به نوسانات دمایی شده و تاثیرات بالقوه مضر برای محصول ایجاد می کند.
  • استفاده از تجهیزات نامناسب که سبب آسیب به محیط زیست و هدر رفت سرمایه می شود.

اولین قدم برای رفع این مشکلات باید قبل از نصب به منظور اطمینان از عملکرد صحیح و عمر مفید سردخانه با  متخصصین طراح مشورت نموده و زمان سرمایه گذاری شده و اطلاعات مورد نیاز برای سودآوری، رشد و تثبیت کسب و کار تعیین شوند.

قیمت سردخانه صنعتی

قیمت سردخانه صنعتی

احداث سردخانه برای نگه‌داری مواد غذایی، دارویی، صنعتی و شیمیایی رو به افزایش است. در این بین انتخاب تجهیزات مناسب، نصب و راه‌اندازی سیستم امری مهم برای صاحبان سردخانه ایجاد می کند. یکی از موارد مهم و اساسی برای تهیه سرد خانه، هزینه و قیمت تجهیزات و ساخت سردخانه می باشد و به دلیل تنوع در محدوده دما، ظرفیت و کیفیت تجهیزات به کار رفته در آن با قیمت های متفاوتی ارائه می شوند. عوامل بسیاری بر روی قیمت سردخانه صنعتی تاثیرگذار می باشند، از جمله:

  1. نوع کاربری ( نگهداری مواد غذایی، صنعتی، دارویی و شیمیایی)
  2. نوع و دمای نگهداری سردخانه (زیرصفر، بالای صفر، دو مداره)
  3. ابعاد سردخانه
  4. نوع مبرد
  5. ظرفیت سردخانه
  6. تجهیزات و برند آن ها (که می توانند تولید داخلی و یا خارجی باشند.)
  7. برق سه فاز یا تک فاز
  8. متریال ساخت
  9. تعداد درب ها و پنجره ها
  10. گرید بهداشتی
  11. برند و تعداد قطعات به کار برده شده در تابلو برق
  12. شیرآلات و تجهیزات کنترلی
  13. دقت و کیفیت ساخت

که در این بین سه عامل ابعاد سردخانه، نوع و برند کندانسور و تعداد ساندویچ پنل استفاده شده در آن مهم ترین عوامل تاثیرگذار بر قیمت سردخانه صنعتی می باشند. با توجه به نکات بیان شده در بالا انتخاب درست و به کارگیری تجهیزات مناسب و با کیفیت می تواند کاهش هزینه های تعمیر و نگهداری و صرفه جویی در انرژی را به همراه داشته باشد.

نحوه انتخاب و خرید مناسب ترین سردخانه صنعتی

برای نگهداری مواد فاسد شدنی ابزار بسیاری از جمله یخچال ها و سرد خانه ها استفاده می شوند، در این بین برای نگهداری میزان بالای مواد با دماهای متفاوت نگهداری در یخچال گزینه مناسبی نیست. یخچال ها مصرف برق و قیمت بالاتری نسبت به سردخانه ها دارند، همچنین هزینه راه اندازی و سرویس سردخانه ها کمتر می باشد. با توجه به تمامی موارد بیان شده استفاده از سردخانه صنعتی در مکان هایی مانند کترینگ ها و رستوران ها، میادین میوه و تره بار، انبار های نگهداری دارو و داروخانه ها، انبار های نگهداری گوشت و مواد پروتئینی و…. حائز اهمیت است.

خرید تجهیزات سردخانه صنعتی

خرید تجهیزات سردخانه صنعتی

برای انتخاب سردخانه مناسب باید موارد بسیاری را مد نظر قرار دهید. همانطور که در بالا اشاره شد، سردخانه ها به دو دسته بالای صفر درجه سانتی گراد و زیر صفر درجه سانتی گراد طبقه بندی می شوند.

سردخانه های بالای صفر مناسب ترین گزینه برای نگهداری و انبار موقت داروها ومواد شیمیایی، میوه و سبزیجات و فرآورده های لبنی هستند. سردخانه های زیر صفر با کاهش دما باعث جلوگیری از فعالیت میکروب ها و میکروارگانیسم ها می شوند، اما مواد منجمد نمی شوند.

سرد خانه های زیر صفر مناسب ترین گزینه برای نگهداری و انبار فرآورده های گوشتی همانند مرغ و ماهی و… هستند و با کاهش دما باعث منجمد ساختن آن ها شده و تا چندین ماه می توان از این مواد محافظت نمود.

سردخانه ها به صورت کانکسی، اتاقک و یا به صورت سوله طراحی و ساخته می شوند.

  1. سردخانه های کانکسی برای مواردی که مکان مشخص و ثابتی ندارند گزینه مناسبی محسوب می شوند. این نوع سردخانه به دو صورت ثابت و متحرک قابل اجرا می باشند.
  2. سردخانه های اتاقک باید در مکان مشخصی که در نظر گرفته شده است طراحی و ساخته شوند. دیوارهای اتاق عایق بندی شده و تجهیزات برودتی مورد نیاز نصب می گردند. این نوع سردخانه هزینه کمتری نسبت به سردخانه های کانکسی دارند.
  3. سردخانه های سوله ای در مکان مشخصی نزدیک محل تولید محصول طراحی و ساخته می شوند. این نوع سردخانه ها برای مصارف با تناژ بالا کاربرد دارند و برای نگهداری محصولات کشاورزی و یا مواد غذایی گزینه های مناسبی محسوب می شوند.

نکات مهم در خرید سردخانه

نکات مهم در خرید سردخانه

در ابتدا باید نوع محصول در نظر گرفته شود تا بتوان تعیین کرد که چه نوع سردخانه ای مناسب برای نگهداری و انبار محصول می باشد. سپس مکان نصب و راه اندازی سردخانه مشخص می شود و با توجه به مکان و ظرفیت مورد نظر نوع سردخانه مورد نیاز مشخص می گردد. برای انتخاب نوع سردخانه به نکات و موارد بسیاری باید توجه نمود، از جمله:

  • تک مداره یا دو مداره

در صورتی که یک محصول مشخص برای نگهداری در نظر گرفته می شود از سردخانه تک مداره استفاده می گردد. اما چنان چه نیاز به نگهداری موادی با گستره دمایی بالای صفر و زیر صفر وجود داشته باشد باید از سردخانه های دو مدار استفاده کرد. (در این نوع سردخانه صنعتی امکان نگهداری همزمان دو نوع محصول با دماهای متفاوت وجود ندارد.)

  • ظرفیت سردخانه

ظرفیت برودتی سردخانه با میزان محصولاتی که نگهداری می شوند باید در تعادل باشند.

  • عایق بندی و ضخامت پنل ها

نوع عایق بندی دیواره ها و درب های سردخانه باید با دمای مورد نیاز مناسب باشد تا از هدر رفت انرژی جلوگیری نماید. برای سردخانه زیر صفر درجه ضخامت بیش از 10 سانتی متر و برای سردخانه های بالای صفر ضخامت 7 سانتی متر گزینه های مناسبی هستند.

  • قفسه بندی

در سردخانه قفسه بندی شده محصولات بیشتری را می توان انبار نمود . اما چنانچه قفسه بندی نشده باشد کارفرما می تواند مجزا قفسه برای سیستم تهیه نماید. جنس قفسه ها باید از استیل بوده تا در برابر رطوبت و یخ زدگی مقاوم باشد.

  • برند کمپرسور

از کمپرسور های مناسب با ظرفیت سیستم و برند های معتبر برای تجهیز سردخانه استفاده شود. در صورت استفاده از کمپرسورهای بی کیفیت و ارزان قیمت و یا کمتر از ظرفیت سیستم باعث آسیب به سیستم در کوتاه مدت می گردد و افزایش هزینه تعمیر و نگهداری و دربرخی موارد تعویض کمپرسور را در پی دارد.

  • کیفیت ساخت

تمامی تجهیزات و مواد استفاده شده در ساخت سردخانه باید دارای استانداردهای مناسب سیستم باشند و از مواد و تجهیزات با کیفیت بالا استفاده گردد. تمامی پیچ و مهره های استفاده شده باید در برابر رطوبت مقاوم بوده و به درستی در جای خود قرار گرفته باشند.

با در نظر گرفتن تمامی موارد ذکر شده و بررسی دقیق می توانید سردخانه مناسب با کاربری خود را انتخاب کنید. برای بررسی دقیق تر و تهیه سردخانه با هزینه مناسب می توانید با کارشناسان شرکت مهتاب گستر تماس بگیرید.

مروری بر مطالب بیان شده

با وجود این که سرمایش هزینه تولید را افزایش می دهد، اما برای حفظ کیفیت بالای محصولات امری ضروری تلقی می شود. اگر می خواهید پس از سرد شدن و نگهداری طولانی محصول با کیفیت داشته باشید، باید از تجهیزات با کیفیت استفاده کنید. حفظ کیفیت محصول مستلزم برداشت محصول در مرحله صحیح و رسیدگی به آن  می باشد و باید به سرعت دمای آن تحت کنترل قرار بگیرد.

هنگام برنامه ریزی و ساخت یک سیستم خنک کننده باید عوامل زیادی را در نظر گرفت. از جمله آن ها می توان به نحوه استفاده، انواع و مقادیر محصول و نگهداری آن و همچنین ظرفیت مورد نظر اشاره نمود.

برای تهیه سیستمی مناسب با نیاز و شرایط محصول خود می توانید با کارشناسان شرکت مهتاب گستر تماس بگیرید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 14 میانگین: 4.4]