یوینت هیتر

معرفی انواع یونیت هیتر و راهنمای انتخاب و خرید

یونیت هیتر (Unit heater) دستگاهی است که از آن برای گرم کردن مکان‌های بزرگ نظیر سالن‌های سرپوشیده، سالن‌های ورزشی، سالن‌ تولید کارخانجات و حتی کاربری‌های مسکونی، استفاده می‌شود. مدل‌های مختلف دستگاه یونیت هیتر در پروژه‌هایی که دارای موتورخانه مرکزی (آب گرم یا بخار) باشند، مورد استفاده قرار می‌گیرد. البته به استثناء یونیت هیترهای برقی که بدون دارا بودن سیستم گرمایش مرکزی نیز قابل نصب هستند. وجود مدل‌های متنوع این تجهیزات به کارفرمایان کمک نموده است تا با دست باز و بر اساس نیازهای مکانی و پروژه‌ای خود، به انتخاب unit heater متناسب بپردازند.

قیمت یونیت هیتر تابعی از ظرفیت و کیفیت قطعات مصرفی در ساخت آن است. یونیت هیترها در شرکت مهتاب گستر با ظرفیت‌های 45 هزار تا 450 هزار بی تی یو بر ساعت تولید می‌شوند. حداقل قیمت یونیت هیتر حدود 130 دلار و حداکثر قیمت یونیت هیتر حدود 450 دلار است. پیشنهاد می‌کنیم به منظور اطلاع از قیمت به روز یونیت هیتر به صفحه ارتباط با ما مراجعه و از مشاوره رایگان کارشناسان فروش این شرکت بهره‌مند شوید. 

قدرت حرارت دهی یونیت هیتر بسیار بالاست؛ بنابراین با سرعتی عالی به گرم نمودن فضاها اقدام می‌کند و مسلماً شاهد بهینه‌ سازی انرژی مناسبی خواهیم بود. تمامی این ویژگی‌ها زمانی جذاب‌تر می‌شود که بدانید این تجهیزات در مقایسه با دیگر دستگاه‌های با عملکرد مشابه، فضای به مراتب کمتری را اشغال می‌کنند. با وجود حجم کوچکتر، نحوه‌ی حرارت دهی این دستگاه‌ها کاملاً یکنواخت است؛ بدین معنی که تمامی نقاط سالن به خوبی از گرمایش بهره می‌برد.

دلایل استفاده از یونیت هیتر

  1. داشتن قدرت حرارتی بالا
  2. جاگیری کمتر در مقایسه با دستگاه‌های مشابه؛ مخصوصاً در مدل‌های دیواری و سقفی
  3. توزیع بهتر و یکنواخت هوای گرم
  4. سرعت زیاد در گرم کردن فضاهای بزرگ
  5. ظاهر مناسب (به خصوص هنگام استفاده از متریال آلومینیوم)
  6. قابلیت نصب و پرتاب هوا به صورت افقی و عمودی
  7. امکان ساخت در مدل‌های قرارگیری متنوع
  8. قابلیت تولید همراه با انواع کویل‌های بخار و آب داغ (جریان داشتن سیال داغ یا بخارات گرم در کویل‌های مدل‌های مختلف یونیت هیترها)
  9. به کارگیری ترموستات در دستگاه به منظور کنترل دمای فضا
  10. حجم مکعب مربعی یا مکعب مستطیلی این دستگاه‌ها، از پرت فضایی جلوگیری می‌کند.
  11. چنانچه به انواع چیلر تراکمی و چیلر جذبی متصل شوند، قابلیت توزیع بادهای سرمایشی را دارند.

کاربردهای یونیت هیتر

عملکرد یونیت هیتر

شیوه‌ی کارکرد این دستگاه‌ها گرچه چندان پیچیده نیست؛ اما عملکرد آنها بسیار موثر است. ابتدا آب گرم یا بخار به عنوان سیال ناقل انرژی به کویل‌های فین‌دار یونیت‌ هیتر وارد می‌شود. هوا به کمک فن‌ها از میان مجموعه کویل و فین‌ها عبور کرده و گرم می‌شود. سپس توسط فن آکسیال یا پروانه‌ای به جلو رانده می‌شود و موجب گرم نمودن هوای محل نصب می‌گردد. نقش فن در این میان بسیار گسترده است؛ بطوریکه فن آکسیال، نوعی فن هوادهی یونیت هیترهاست و هوا را از پشت دستگاه دریافت می‌کند. در ادامه، با عبور دادن هوا از میان کویل‌ها و فین‌های تبادل حرارتی آب گرم یا بخار، هوا را گرم می‌کند. نهایتاً نیز هوای گرم را در قسمت جلوی یونیت هیتر ارائه می‌دهد.

حال نوبت به کارگیری دمپرهاست تا به هوای گرم ایجادشده، جهت بدهند؛ زیرا دریچه و دمپرهای هدایت هوا که در جلوی یونیت هیتر نصب می‌شوند، قادر به جهت دادن هوای گرم خروجی از unit heater هستند. اما به طور کلی انرژی مورد نیاز برای فعالیت‌های گرمایشی چگونه تأمین می‌شود؟ در پاسخ باید اشاره داشت که الکتروموتور، وظیفه به حرکت درآوردن فن هوادهی یونیت هیتر را به عهده دارد. بر اساس طراحی سیستم، ملاحظات فنی و نیازهای مدنظر، از الکتروموتور تک دور یا دو دور استفاده می‌شود. همچنین پروانه‌ها نیز در دو نوع اکسیال یا سانتریفیوژ، در دستگاه قرار می‌گیرند.

مکانیزم عملکرد یونیت هیتر

انواع یونیت هیتر

مدل‌های مختلف unit heater بر اساس ویژگی‌ها و ساختارهای متفاوتی قابل دسته بندی هستند:

  • از لحاظ واسطه و انرژی حرارتی:

در این طبقه بندی یونیت هیترها به انواع آبی، بخار و برقی تقسیم بندی می‌شوند.

  • به لحاظ نوع پروانه:

طبقه بندی یونیت هیترها در این زمینه، مربوط به انواع فن اکسیال و سانتریفیوژ است.

  • ترتیب قرار گرفتن قطعات:

بر این مبنا یونیت هیترها به نوع مکنده (که هوا به وسیله پروانه از روی کویل مکیده می‌شود) و نوع دمنده (که در آن هوا توسط فن‌ها به روی کویل دمیده می‌شود) تقسیم بندی می‌شوند.

  • از نظر محل نصب:

تجهیزات یونیت هیتر به جهت محل نصب، به انواع سقفی آویزی، دیواری و زمینی دسته بندی می‌شوند.

انواع یونیت هیتر

تفاوت یونیت هیترهای زمینی، سقفی و دیواری

انواع یونیت هیتر سقفی، می‌توانند دارای جریان هوا افقی و یا عمودی باشند؛ اما در نوع دیواری، هوا صرفاً در جهت افقی جریان خواهد یافت. دستگاه‌های unit heater زمینی، بر روی زمین یا چهار پایه نصب می‌گردند. ازهمین رو، هوا به وسیله هدایت کننده‌هایی به سمت محل مورد نظر در سالن، هدایت می‌شود. ضمناً بایستی اشاره داشت که یونیت هیترهای دیواری و همچنین مدل‌های سقفی، فضای زیادی برای نصب نیاز نخواهند داشت.

یونیت هیتر آب گرم و بخار

انواع یونیت هیتر بخار و آب گرم، هریک دارای ویژگی‌های خاص خود هستند. مهم‌ترین ویژگی‌های متمایز کننده‌ی این سیستم‌ها عبارتند از:

  • نوع سیال

سیالی که درون کویل قرار می‌گیرد، مهم‌ترین وجه تمایز یونیت هیترهای آب گرم و بخار است. به طوریکه در مدل‌های آب گرم، آب داغ‌ شده توسط پکیج‌های گرمایشی درون کویل دستگاه ریخته می‌شود؛ اما در کویل مدل‌های unit heater بخار، بخارهای داغ حاصل از دیگ‌های بخار قرار می‌گیرد.

  • نوع کویل

كويل‌های يونيت هيتر آب گرم از لوله مسي به قطر 8/5 اینچ و با ضخامت جداره 0.635mm تولید می‌شوند. فين مصرفي این کویل‌ها از نوع تخت (Fin Plate) آلومينيومي و با تراكم 12 فين در هر اينچ است. كويل در يونيت هيترهاي بخار می‌تواند از دو متریال مختلف تولید شود:

  1. لوله مسي (قطر 8/5 اینچ) و با ضخامت جداره 1 میلیمتر
  2. لوله كربن استيل بدون درز 8/5 اینچ با ضخامت جداره 1.5mm و از متريال ASTM-A-179 و فين تخت آلومينيومي (AL fin plate)
  • آزمایشات کویل تحت فشار

مدل‌های کویل تحت فشار unit heater بخار، همواره با حساسیت بیشتری تولید می‌گردند. فلذا كويل‌هاي آب گرم پس از ساخت تحت فشار  10 بار و كويل‌هاي بخار تحت فشار 30 بار تست هيدروليكي مي‌شوند.

  • نحوه اتصال لوله‌ها

در یونیت هیترهای آب گرم، لوله ورودی آب گرم به پایین دستگاه یونیت هیتر متصل می‌شود. این درحالیست که در یونیت هیترهای بخار، لوله ورودی بخار به بالای دستگاه متصل می‌شود.

نکته: چنانچه از یونیت هیتر بخار استفاده می‌کنید، توجه داشته باشید که میزان گرمای تولیدی توسط مدل‌های بخار، ارتباط مستقیمی با میزان فشار بخار ورودی به کویل یونیت هیترها دارد؛ بنابراین هنگام انتخاب یونیت هیتر بخار به فشار بخار در دسترس (جهت تامین انرژی گرمایی)، توجه نمائید. ضمن اینکه شیرآلات هوا گیری خودکار نیز حتماً بایستی در مسیر آب‌های برگشتی unit heater آب گرم، تعبیه شود.

محاسبه ظرفیت یونیت هیترهای آب گرم

چنانچه نیاز به محاسبه دبی آب گرم داشتید، می‌توانید ظرفیت یونیت هیتر آب گرم را بر عدد 10000 تقسیم نمایید. بدین صورت مقدار آب گرم در گردش این نوع یونیت هیترها به دست می‌آید. به منظور ایجاد ظرفیت هوادهی بیشتر، بایستی به سراغ فن‌های پر ظرفیت و با دور گردش مناسب بروید. البته ذکر این نکته الزامیست که فن‌های متصل به موتورهای با دور گردش 1400 دور بر دقیقه، آلودگی صوتی بالایی دارند. توصیه می‌شود برای کاهش سر و صداها، از الکترموتورهای 2 دور (900 دور بر دقیقه) استفاده نمایید. هنگام محاسبه ظرفیت این تجهیزات، حتما به پارامترهای «نوع کاربری» و «میزان عایق بندی بنا» توجه داشته باشید.

تفاوت یونیت هیتر و رادیاتور

هوای گرم پرتاب شده توسط یونیت هیتر، معمولاً از آب گرم و یا بخار تولیدی بویلر در موتور خانه ایجاد می‌شود. در واقع این روش هم یکی از مشتقات سیستم‌های حرارت مرکزی است؛ ولی به جای سیرکولاسیون آب به داخل رادیاتورها و یا فن کویل‌ها، گرمازایی در درون کویل یونیت هیتر انجام می‌شود. توزیع گرما در این روش توسط باد بزن پشت کویل حرارتی دستگاه صورت می‌پذیرد (انتقال حرارت به صورت اجباری). از نظر قدرت گرمادهی نیز این دو تجهیزات با یکدیگر قابل مقایسه نیستند. چنانکه رادیاتورها در قیاس با یونیت‌هیترها، بسیار دیرتر محیط را گرم ‌می‌کنند.

نکات مهم انتخاب یونیت هیتر

در نظر داشته باشید که بطور کلی یونیت‌ هیتر جهت ایجاد گرمایش در سالن‌های تولید کارخانجات، کارگاه‌ها، انبارها، فروشگاه‌های بزرگ و… مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ بنابراین اگر چنانچه برای هر یک از این فضاها به دنبال خرید unit heater هستید، توجه به نکات زیر کمک کننده خواهد بود:

  1. با توجه به متراژ و زوایای فضا و محلی که قرار است دستگاه نصب شود، می‌بایست نوع یونیت هیتر را انتخاب نمایید (یونیت هیترهای دیواری، سقفی و صنعتی).
  2. تامین آب گرم یا بخار ورودی به کویل هر یک از یونیت‌های هیتر، توسط لوله کشی با قطر مناسب انجام می‌شود. یعنی لوله‌کشی از محل موتورخانه مرکزی تا کویل آب گرم (یا بخار)، برای هر دستگاه باید اجرا ‌گردد.
  3. برای محاسبه تقریبی ظرفیت گرمایش موردنیاز سالن جهت نصب یونیت هیتر، باید به عوامل مختلفی از قبیل شرایط دمای منطقه جغرافیایی (دمای هوای طرح خارج زمستان)، ابعاد و نوع کاربری فضای سالن (دمای طرح داخل) و نوع مصالح به کار رفته در ساخت سالن توجه داشت.

پارامترهای انتخاب و خرید یونیت هیتر

  1. می‌توانید با نظر کارشناسان تاسیسات به ازای هر مترمکعب از حجم هوای سالن، حدود 250 تا 350 Btu در هر ساعت ظرفیت گرمایش در نظر بگیرید. برای مناطق سردسیر مانند کرج، قزوین، تبریز و مشهد، به ازای هر مترمکعب از فضای سالن در هر ساعت، ظرفیت حدود 300 بی تی یو کافی خواهد بود.
  2. درنظر گرفتن ظرفیت گرمایش برای مناطق معتدل‌تر و جنوبی ایران معمولاً محدودتر خواهد بود؛ به طوریکه به ازای هر مترمکعب از فضای سالن در هر ساعت، حدود 200 Btu گرمایش در نظر گرفته می‌شود.

استاندارد نصب Unit Heater

نصب یونیت هیتر بخار و آب گرم، بایستی تحت رعایت استانداردهای ابعادی صورت بگیرد. برخی از مهم‌ترین نکات نصب این سیستم‌های گرمایشی عبارتست از:

  1. پیش از نصب این سیستم‌ها، به جانمایی مناسب آنها دقت کنید. یعنی دستگاه‌ها باید در محلی نصب شوند تا شعاع مناسبی از فضا را برای گرمایش پوشش دهند.
  2. میزان پرتاب باد و حجم هوای خروجی یونیت هیترها، بر اساس ظرفیت و قدرت موتور آنها متفاوت است؛ ولی به طور معمول می‌توان قدرت پرتاب باد و ایجاد گرمایش موثر در فضای روبروی هر یونیت هیتر را از 10 تا 20 متر در نظر گرفت.
  3. ترموستات این دستگاه‌ها غالباً در ارتفاع 1.40 متری از سطح کف نصب می‌شود. توصیه می‌شود حتماً محل نصب ترموستات را از دو مسئله جدا کنید: دور از تابش مستقیم نور آفتاب و دور از جریان هوای یونیت هیتر.
  4. جهت نصب یونیت هیتر، معمولاً بر اساس ابعاد و وزن هر دستگاه، فریم و پایه مناسبی باید ساخته شود. ساخت این فریم‌ها می‌تواند از نبشی یا سپری فولادی سایز 3 تا 5 انجام گیرد.
  5. ارتفاع مناسب نصب برای یونیت هیتر‌های دیواری 2.3 تا 4 متر از سطح کف سالن است (البته ارتفاع مناسب نصب، بر اساس ظرفیت unit heater و ارتفاع محل قرارگیری تعیین می‌شود).
  6. کویل‌های آب گرم و بخار یونیت‌ هیترها ممکن است یک یا دو ردیفه باشند. ولی توجه داشته باشید قبل از سفارش قطعی و نصب این دستگاه‌ها، باید چپ یا راست بودن ورودی و خروجی کویل unit heater مورد نیاز خود را به تولید کننده و نصاب اعلام نمائید.

نصب یونیت هیتر

اجزای یونیت هیتر

دستگاه یونیت هیتر از قسمت‌های اصلی زیر تشکیل شده است:

  1. کویل
  2. فن‌ها: پروانه و یا الکتروفن یونیت هیترها از نوع اکسیال یا سانتریفیوژ با حداقل دسیبل صدا در دو نوع تک فاز و سه فاز، بر اساس درخواست مشتری) انتخاب می‌شود.
  3. دمپرها
  4. بدنه محافظ
  5. موتور الکتریکی
  6. ترموستات (نقش تنظیم کننده‌ی دما را در سیستم ایفا می‌کند)
  7. فیلترها
  8. لوله های واردسازی سیال
  9. اینورتر (بر اساس درخواست مشتریان گرامی)

بدنه (CASING)

بدنه يونيت هيتر از بهترين نوع فولاد در زمينه توليد لوازم خانگي (ST14) و با استفاده از قالب‌ها و فيكسچرهاي مخصوص ساخت می‌شود. قطعات بدنه دستگاه در يك خط اتوماتيك پس از عبور از مسير چربي زدايي، فسفاتينگ و آب كشي از داخل كوره خشك كن رد شده و خشك مي‌گردد. سپس با رزين ملامينه الكيدي (رنگ پودري) بصورت الكترواستاتيك پوشيده خواهد شد. قطعه‌ی بدنه در ادامه در داخل كوره 200 درجه پخت مي‌شود.

قطعات یونیت هیتر

بایستی بدانید که الکترو فن و کویل در داخل چهار چوب و محفظه قرار می‌گیرد. همچنین دریچه خروجی یونیت هیتر یا پره‌های جهت دهنده هوا، بر روی آن نصب می‌شود. جهت جلوگيري از انتقال ارتعاشات از الكتروفن به پوسته و بدنه و به حداقل رسانيدن ارتعاش دستگاه، ساپورت جداگانه اي جهت نصب الكتروموتور در نظر گرفته شده است (كه باعث بدون ارتعاش بودن يونيت هيترها مي‌گردد).

نکته: استراکچر و بدنه همچنین می‌تواند از جنس ورق گالوانیزه مرغوب و رنگ آمیزی شده به روش الکترواستاتیک با رنگ پودری کوره‌ای، تولید گردد.

كويل (Heating Coil)

کویل با لوله‌های ازجنس فولاد یا مسی با فین آلومینیومی پلیت تولید می‌شود. این قطعات با راندمان بالا که در داخل آن آب گرم، آب داغ و یا بخار به عنوان حامل انرژی حرارتی جریان دارد، ممکن است بر حسب نوع یونیت هیترها بصورت صاف، مکعبی شکل و گرد انتخاب شوند. همواره به کویل‌ها، قطعاتی به نام فین متصل است که متناسب با unit heater، دارای تراکم مشخصی هستند. فين‌ها در دستگاه فين پرس تمام اتوماتيك و Hair Pin هاي مسي در دستگاه لوله خم كن C.N.C تهيه می‌شوند. اتصال لوله هاي مسي به فين‌هاي آلومينيمي در دستگاه اكسپندر عمودي NC انجام مي‌گيرد. ضمناً با توجه به سطح حرارتي پایين و اتصال ناقص لوله‌هاي فين دار اسپيرال، از آنها به هيچ وجه در ساخت كويل‌هاي يونيت هيتر استفاده نمي‌شود.

الكتروموتور (Electro Motor)

به زبان ساده، الکتروموتور وظیفه‌ی تأمین و انتقال انرژی برای چرخش فن‌ها (و گاهاً تأمین انرژی برای عملکرد موازی تجهیزات جانبی) را بر عهده دارد؛ قطعاتی که دارای مدل‌های تک‌دور و 2 دور هستند. الكتروموتورهاي مصرفي در يونيت هيترها، اكثراً در قالب مدل‌های دو دور و تك فاز (900 و 1400 دور در دقيقه)، ساخت كارخانه موتوژن هستند. نکته جالب اینجاست که بر حسب سفارش، از الكتروموتورهاي سه فاز و يا الكتروموتورهاي ضد انفجار، در محيط‌هايي كه احتمال وجود گازهاي قابل انفجار وجود دارد، استفاده مي‌شود.

پروانه (Unit Heater Fan)

پره‌هاي پروانه به كار رفته آلومينيومي در یونیت هیتر، دارای ضخامت 1.5mm و نافي (HUB) از ورق فولادي به ضخامت 2.5mm هستند. پروانه از نظر استاتيكي و ديناميكي كاملاً باید بالانس گردد. چرا که عدم بالانس بودن آنها، موجب کاهش بازدهی و افزایش مصرف انرژی می‌گردد. پروانه‌ها درحالت عادی طوري طراحي شده‌اند كه مصرف برق آنها فوق العاده پایین باشد. قطعاتی که به لطف مجهز بودن به دریچه‌های قابل تنظیم، وظیفه عبور دادن هوا از روی کویل های آب گرم را بر عهده دارند. سپس با به جریان انداختن هوا در داخل فضای گرم شونده یونیت هیترها و انتقال هوای گرم از طریق دریچه خروجی به محیط بیرون، وظیفه‌ی خود را تکمیل می‌کنند.

دمپر (Deflection Louvers)

دمپر یا پره‌های جهت دهنده هوا، هوای خروجی از یونیت هیتر را به قسمت‎‌‌های مختلف محل گرم شونده هدایت می‌کند. این پره‌ها باتوجه به نوع نیاز، می‌توانند بصورت اتومات باز و بسته شوند و یا ثابت باشند. يونيت هيترهاي داراي دمپرهاي قابل تنظيم بدین گونه‌اند که با پروفيل مخصوص فولادي، مي‌توان آنها را طوري تنظيم نمود كه بتوان هواي گرم را به محل‌های مورد نياز هدايت مرد. در حقیقت در محل‌هايي كه نياز به پرتاب بالا وجود دارد، می‌توان از دمپرهاي مخصوص و با اهرم هاي قابل تنظيم استفاده کرد كه میزان پرتاب باد گرم را حتي تا دو برابر پرتاب دمپرهاي معمولي می‌رسانند؛ ضمن اینکه راندمان حرارتي يونيت هيترها را نیز بالا می‌برد.

اين نوع دمپر بر حسب سفارش بر روي يونيت هيترها قرار داده مي‌شود. قراردادن دمپرهاي فوق، باعث افزایش مقدار هوای خروجی از unit heater و کاهش درجه حرارت متوسط آن می‌گردد. همچنین باعث بالا رفتن پرتاب (Throw) يونيت هيتر می‌شود. علاوه بر تمامی مزایای عنوان‌ شده، دمپرهای مخصوص شرایط استفاده بهينه از انرژي و مطبوع ماندن درجه حرارت محيط را فراهم می‌آورند.

قیمت یونیت هیتر (UNIT HEATER PRICE)

دستگاه Unit Heater به دلیل کارایی قابل توجه خود در بحث گرما دهی، شدیداً مورد توجه کارفرمایان صنعتی قرار دارد. از همین رو تب تعیین قیمت یونیت هیتر نیز در بازار بالا رفته است و همواره نحوه تخمین هزینه‌ی آنها برای خریداران، یک ابهام بزرگ است. بنابراین بایستی گفت که پارامترهای زیر (هریک به میزان خاص خود)، در تعیین قیمت یونیت هیتر مؤثرند:

  1. ظرفیت سیستم بر اساس بی تی یو
  2. کیفیت ساخت و مارک شرکت تولید کننده
  3. اندازه و سایز دستگاه
  4. مدل دستگاه (قیمت یونیت هیتر آب گرم و بخار با یکدیگر متفاوت است)
  5. جنس و نوع فن (فن آکسیال یا سانتریفیوژ مکنده یا دمنده)
  6. نوع الکتروموتور (معمولی، ضد انفجار و…)
  7. مدل قرار گیری دستگاه unit heater (سقفی، دیواری، زمینی و…)
  8. فرم و اندازه و جنس کویل (مدل‌های صاف، دایره‌ای و مکعب مربعی. از نظر جنس، کویل‌های یونیت هیترها معمولاً با استفاده از متریال‌های فولاد روکش‌دار و مس ساخته می‌شوند)
  9. سرعت گرمایش محیطی و میزان بهینه سازی مصرف انرژی
  10. جنس لوله‌های پره دار
  11. قابل تنظیم بودن یا نبودن پره‌های دمپر
  12. متریال بدنه محافظ یونیت هیترها (غالباً از جنس گالوانیزه گرم روکش دار و یا دیگر فولادهای درجه یک ساخته می‌شوند. به طور کلی هزینه ساخت بدنه‌های صنعتی با استفاده از گالوانیزه، مناسب‌تر است.)
  13. دو ردیفه یا سه ردیفه بودن کویل‌ها (عمدتاً به صورت دو ردیفه و در موارد محدودی به گونه‌ی «سه ردیفه» طراحی و عرضه می‌شوند.)

قیمت یونیت هیتر

پیشنهاد می‌شود در راستای کسب اطلاع از آخرین تغییرات قیمت یونیت هیترها، هواساز، برج خنک کننده، انواع چیلر و صدها نوع دستگاه صنعتی دیگر، با استفاده از شماره های زیر به برقراری ارتباط با مشاوران فنی مجموعه معتبر مهتاب گستر اقدام نمایید. (مشاوره تخصصی و رایگان)

سوالات متداول یونیت هیتر

  • جهت دهی بادهای گرم تولید شده چگونه انجام می‌شود؟

به وسیله تیغه‌هایی که در بخش جلوی یونیت هیتر تعبیه شده‌اند.

  • آیا می‌توان تیغه‌های تغییر جهت را به صورت دستی تنظیم نمود؟

بله. با دست می‌توان جهت گرمادهی (یا سرمادهی در برخی مدل‌های ترکیبی متصل به چیلرها) را تنظیم نمود.

سوالات متداول در مورد یونیت هیتر

  • مهم‌ترین دلیل انتخاب یونیت هیتر چیست؟

این دستگاه‌ها دارای ویژگی‌های متعددی هستند. اما بطورکلی اصلی ترین دلایل انتخاب unit heater را میتوان به حجم هوادهی گسترده و سرعت گرمسازی بالای محیط، مربوط دانست.

  • تفاوت فن‌‌های دمنده و مکنده چیست؟

هر دوی این تجهیزات در دستگاه unit heater، کاربردهای ویژه‌ای دارند. مدل‌های فن دمنده، هوا را بر روی کویل‌ها می‌وزند. در سوی دیگر فن‌های مکنده، جریان هوا را از فراز کویل‌ها، می‌مکند.

  • تاثیر فشار بخار بر یونیت هیتر بخار چگونه است؟

برای پاسخ به این سوال، به سراغ مثالی خواهیم رفت. به عنوان مثال اگر فشار بخار ورودی معادل 6psi باشد، مقدار گرمادهی همان یونیت هیتر بسیار کمتر از زمانی است که فشار بخار ورودی 15psi است؛ بنابراین هنگام انتخاب مدل‌های «کویل بخار»، به فشار بخار در دسترس جهت تامین انرژی گرمایی توجه فرمائید.

  • آیا قابلیت نصب اینورتر بر روی موتورها وجود دارد؟

بله. با نصب اینورتر، علاوه بر مصرف بهینه تر، آلودگی صوتی دستگاه نیز در هنگام کار کاهش می‌یابد.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 89 میانگین: 4.9]